I will be there whenever u need me, just because I love u daddy

hejhej! skön dag idag..typ inga lektioner alls :)
imorn är det valborg..ska bli najs, men får se hur allt slutar nu :S skulle offra allt för dig men aa..</3
orkar inte skriva just nu sk fortsätta prata med mitt äpple kevin ;) puss på er <3

njut av livet nu, det blir inte lättare med tiden har jag märkt :(


skön dag!

hej hej, idag orkade inte jag skolan så mamma lät mig vara hemma :)
vakande vid 11 kanske & gick upp umgicks lite med mamma, gjorde lunch & så,sedan smsa tina mig & sa att jag skulle komma ut till studsmattan, sagt & gjort så satt jag tina & chrille där :) sedan chillade vi lite hemma hos mig typ..sen kom evve lollo & natta förbi en sväng, trevligt.. sedan så kom becka så fick säga hej till henne med! så drog vi till nyban men alla drog så det var bara jag jonny & tina kvar,haha kom värsta gubben som ville ge oss skuldkänslor eller något..*skratt* hihi, sedan så drog jag hem & åt middag, sedan träffa min älskade tina igen :D haha vi drog till torget, sen kom adde & jonny.. vi drog in till skogen & hämtade någon jävla bil haha boxerade med min moppe xD jonny körde, jag satt bakom & adde i bilen.. haha för jävla kul alltså xD imorn är det skola som gäller.. -.- är så jävla trött på den här äckliga skiten!!


haha våran smarta lilla plan, elr a deras ;) 8-)


haha jonny leker transa xD

sommarsommar! becka & simon..

ha det bra ska checka runt lite bloggar sedan sova I think..puss & kram


Thought I was unbreakable
But this is killing me


dålig uppdatering I know!

hej alla söta! först vill jag bara säga förlåt för att jag aldrig skriver, men känner att när det är varmt & så så är man hellre ute & umgås med alla!
helgen har varit skit najs! varit med sandra tina & dom i fredags sedan lördagen drog vi hem till jesper & sedan på söndagen grillade vi med jesse & simon :)
idag tog jag sov morgon till kl 12 haha men orkade verkligen inte skolan idag så mamma hämtade mig vid 3 igen.. :P
just nu vill jag bara ha sommar lov!!!! åh längtar som fan :) puss på er!


sommar låt ;)

allt jag behöver säga..


dåligaste uppdateringen evääääää!

hejsan alla glada bloggläsare! har inte skrivit på hela lovet pga av jag knappt varit hemma något, har haft ett as najs lov! :D:D idag var det skola..sen var jag med lollo evve natta nina bonnie & tina, sedan drog jag evve &  natta hem till natta:) nu är jag hemma & kollar prison break..har fått värsta impuls grejen att pierca tungan igen:Dfår se hur det blir med det då.. :) nu ska jag fortsätta kolla prison break sedan är det dubbel av snitt av desperate housevives :D puss &  hej leverpasteeeeeej!

torsdag **

hejhej, idag kom jag till skolan & kände direkt att jag inte pallade skolan idag så gick till tina & fråga om hon hängde med hem så klart gjorde hon de :D haha
sedan så kom vi hem chillade typ sedan åkte vi till nybovik & solade så jävla skönt vårväder nu!!
sen var vi med jossan typ & sedan kom becka & bergärde skjuts hem haha :D så chillade vi mer..åkte moppe njöt av vädret sen så åkte vi till centrum & panta burkar igen haah fan fick hundra spänn :D sen träffa vi natha & alla dom ;)
nu sitter  jag & lyssnar på jag är en vampyr (haha tack åsa :D) fan åsa ditt april skämt gick fan på det så jävla grovt!! menmen.. ska kolla desperate housevives nu puss!

-

hejhej :) har nyss kommit in, har varit en snabbis med tinav, vi har åkt moppe typ halva dagen haha, sedan åkte jag, johnny & tina till centrum & skulle panta burkar & haha tror ni inte jag råkar göra så larmet inne på food´market börjar gå haha fan va vi garvade xD sen skulle vi hem så var sanna på bussen oxå så var det ett peddo som satt & rå glodde på mig & sanna haha USCH fy fan vi var skit rädda haha XD har varit en väldigt skön dag alltså! :) sommar känslor som bara den :D sedan så nu ska jag typ kolla desperate housevives med syrran. har hittat en as bra låt, elr hittat å hittat haha..hört rättare sagt elr vad fan man säger :S nickelback - animals heter den iaf hihi pusspuss

RSS 2.0